• GRATIS PROEFLES ZONDER AFSPRAAK.

WIE

ZIJN WIJ?

AANGENAAM. DANSSTUDIO REMIX IS DE NAAM.

Nou dat was het formele deel  ;),                                                                                                Dan kunnen we jullie nu hieronder vertellen wie we echt zijn, wat we doen en in welke opzichten wij “anders” zijn dan alle andere dans aanbieders in Oss e.o.

Hieronder lees je meer

WE CAN

MAKE YOU

DANCE.

Wij zijn een hippe, jonge dansschool waar kwaliteit en plezier vooraan staan.

Enthousiaste, ervaren docenten die met een flinke dosis humor en gezelligheid, kwalitatief hoogwaardige danslessen geven aan jong & oud.

Nou dat was wel een mond vol 😉

01. Kwaliteit & Gezelligheid

Dat is onze nummer 1 visie.

Of je nou jong, oud, beginner, gevorderd of wat dan ook bent… het maakt niet uit! Dansen doe je voor je plezier! 
Je zit niet op school, dus lekker kletsen, af en toe een keer lekker gek zijn, een grapje hier en daar, en dat terwijl je super goed les krijgt en de vetste choreografieën aanleert. Dit is volgens ons het recept voor nog meer plezier in het dansen en daar word je dan weer beter en beter van.
WIN WIN DUS!

02. Al 16 jaar maar 1 ding

Liever 1 ding heel goed dan een aantal dingen gemiddeld.

Wij zijn in 2004 begonnen met maar 1 ding… HIP HOP dansstijlen. En zoveel jaar later doen we nog steeds 1 ding, en dat doen we best aardig, we zijn de grootste aanbieder van Hip Hop/ Streetdance & Breakdance lessen in de gehele omgeving.
Daar bovenop hebben wij ook nog 4 wedstrijdteams waar we in de jaren al 18x Nederlands Kampioen en zelfs 1x Wereld kampioen mee zijn geworden. Dat is volgens ons de uitkomst van je op 1 ding concentreren en daar steeds beter in worden.
“Wat aandacht krijgt, groeit” zeggen ze wel eens 😉

03. Alle niveaus. Alle leeftijden.

Iedereen kan dansen, ja mannen, zelfs jullie!

Wij zijn er echt voor iedereen, jong & oud, maar ook gewoon een uurtje per week of toch in een wedstrijd team, en we zijn er zelfs voor de papa’s en de mama’s!!! Vanaf 5 jaar kun je bij ons terecht voor Hip Hop/Streetdance & Breakdance lessen, en bij welke leeftijd eindigt dat dan hoor ik je denken…:)
Nou we hebben deelnemers van rond de 50 jaren jong. En dat kan ook nog eens zonder een enkele vorm van ervaring. 

Een team van enthousiaste & ervaren docenten. De vetste choreo’s op de tofste nummers in een les vol plezier en gezelligheid.

Jong. Oud. Beginner. Gevorderd. Iedereen!

WE CAN MAKE

YOU DANCE.

Dansstudio Remix – Oss

Werkdagen : 09:00u – 18:00u
Adres : Voorburcht 5a, 5348 XA, Oss
Tel : 06 12 33 79 56