• GRATIS PROEFLES ZONDER AFSPRAAK.

ONZE

CREWS

18-VOUDIG NEDERLANDS & 1x WERELDKAMPIOEN.

Wil je meer dan alleen een uurtje of 2 per week dansen… Wil je het onderste uit de kan en je meten met andere topcrews uit binnen & buitenland?

Schrijf je in voor een auditie!

Check de crews hieronder

WE CAN

MAKE YOU

DANCE.

Wij zijn een hippe, jonge dansschool waar kwaliteit en plezier vooraan staan.

Enthousiaste, ervaren docenten die met een flinke dosis humor en gezelligheid, kwalitatief hoogwaardige danslessen geven aan jong & oud.

Nou dat was wel een mond vol πŸ˜‰

01. RESET (aka Rookies)

Leeftijd: 18 jaar en ouder.

Team Remix, het voormalige vlaggenschip van de Dansstudio, is onlangs gestopt, en dus is het nu aan RESET om het stokje over te nemen. Ze komen uit in de Over 18 Intermediate categorie, maar daar komt snel verandering in.;)

02. UnKNOWn

Leeftijd: 18 jaar en ouder.

Een team van vriendinnen, dat sinds vorig jaar (2017) uitkomt voor Dansstudio Remix.
De naam UnKNOWn hebben ze zelf verzonnen, en de schrijfwijze ook… houd deze dames in de gaten want dit gaat met een toch een seizoen worden.!

03. Odd One Out

Leeftijd: 14 t/m 17 jaar.

Ontstaan uit de laatste auditie is team Odd One Out.
Net als bij N.C.A hieronder, hadden ook zij moeite met het kiezen van een gepaste naam voor het team. Nou aangezien dit team een bij elkaar geraapt zooitje van vreemde vogels is πŸ˜‰ misstaat Odd One Out allerminst. Odd One Out betekent namelijk zoiets als Vreemde eend in de bijt.

02. N.C.A

Leeftijd: 14 t/m 17 jaar.

Ontstaan uit de laatste auditie is het team N.C.A
Ik hoor jullie denken, “maar waar staat N.C.A voor dan”? Nou om een lang verhaal kort te maken, de dames en heer hadden geen idee hoe ze zichzelf moesten noemen en dus is het N.C.A geworden, dat staat voor “No Clue At all” πŸ˜‰

Een team van enthousiaste & ervaren docenten. De vetste choreo’s op de tofste nummers in een les vol plezier en gezelligheid.

Jong. Oud. Beginner. Gevorderd. Iedereen!

WE CAN MAKE

YOU DANCE.

Dansstudio Remix – Oss

Werkdagen : 09:00u – 18:00u
Adres : Voorburcht 5a, 5348 XA, Oss
Tel : 06 12 33 79 56